Direktlänk till inlägg 14 oktober 2012
Min favorit lunch
2 dl Keso
3-5 körsbärstomater
1 st Avokado
1/4 Gurka
salladskrydda
Börja med att hälla upp ca 2 dl Keso på tallriken, skär upp mellan 3-5 körsbärstomater.
Ta sedan 1/4 gurkbit och delar i små bitar. Skär upp Avokadon i små bitar och lägg allting på en liten tallrik och sedan krydda med salladskrydda. Man betsämmer ju lite själv hur mycket man vill ha av allt men detta passar mig bäst.
Den är god och lätt att göra och har man bråttom så e detta ett alternativ. Lycka till! Har ni några frågon om någonting så e det bara att fråga på, ingenting e dumt ;)
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 | 9 |
10 | 11 | 12 |
13 |
14 | |||
15 | 16 | 17 |
18 | 19 |
20 |
21 |
|||
22 | 23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
|||
29 |
30 |
31 |
|||||||
|