Hälsa & Aloe Vera

Alla inlägg den 20 januari 2013

Av Malin Nyborg - 20 januari 2013 08:33

Hej svej!

Det va ett tag sedan jag skrev här, har tänkt skriva så ofta men jag har inte hunnit. Jag försöker att träna varje dag nu när jag äntligen blivit frisk. :D

Min dag handlar om att äta, jobba, träna och min familj och vänner.
Så det e fullt upp varje dag. Det e skönt.

Jag kan ju säga till er att även om jag inte kunnat träna som jag ska så har det ändå get resultat på mig. Men jag tänker inte säga ännu hur mycket utan det tar jag när det e slut :)

Jag kan rekommendera för er som
Vill lära er att äta rätt eller bara lära sig att äta för att må bra så kan jg rekommendera att testa gå med World of shape 1 månad testa. Jag gick ju med för att gå ner i vikt och köra sig äta. Jag tänkte en månad i mitt liv kan jag testa och lägga ner dessa pengar på. Det motiverade mig också eftersom jag e med och tävlar om pengar och resa. Jag tror inte att jag vinner men det motiverar mig och plus att det kostade pengar att vara med så det motiverade mig också.

Men jag måst erkänna att jag fuskat några gånger med maten tyvärr. Men jag kommer ju att fortsätta att ät och träna såhär helatiden sen.
Mitt mål e ju till Thailand resan.

Idag ska jag och Rikki och Minna iväg till Malmömässan och träffa mina föräldrar för dom har fått i present av oss att gå och se Tutankhamun. Så efter jobb ska vi direkt ditt och sen blir det hem till oss och käkar. Ska bli mysigt. Om jag hinner blir det träning ikväll. :)

Ps. -8 idag när jag körde till jobb.. Kallt!!!


Puss och kram

Presentation


Malin e jag, 26år och e sambo med Rikki min pojkvän.
Vi har ett barn tillsammans som heter Minna och föddes 2012. Just nu jobbar jag med ett företag som heter Forever. Det innebär hälsa, Aloe Vera och Eco.
Det hetaste på marknaden just nu och hetare bli

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Gästbok

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Fråga mig

0 besvarade frågor

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards